Deze ruimte is ingericht en wordt beheerd door de site Garage de poche. Ze is bestemd voor internauten die zin hebben om hun collecties te showen of om fotogenieke modellen te onthullen op het web. Wil u graag, zoals Wilfried, uw juweeltjes te kijk zetten? Contacteer mij dan.

Wilfried, een Belgisch verzamelaar van Vlaamse bloede, toont ons een deel van zijn verzameling. U kan naar keuze switchen tussen de Nederlandse en de Franse versie. Het zwaartepunt ligt op klassieke wagens uit de jaren '50 en '60. De Karmann Ghia is zijn favoriet. Andere thema's zijn : Autosalon, Autosport, Automusea, enz... Sommige vierwielers zijn beeldig in alle maten!
© 2011-2019 WILFRIED All rights reserved.

PADDOCKWaarom deze blog?

Hier een goede reden: als verpozing, voor het plezier, om mijn passies te delen.
Is, al bij al, het overbodige niet het enige wat echt telt in het leven? (zoals een oude prof zei).
En daarbij is het een open venster op de wereld natuurlijk.

Ik ben een landgenoot van de betreurde Jacques Brel, liefhebber van oldtimers (met een zwak voor aircooled VW’s) en ben geboren in het jaar 1957 – dat de hond Laika in een baan rond de Aarde bracht (The sky is the limit!) en het Verdrag van Rome liet ondertekenen, waaraan we ten slotte de euro te danken hebben (maar voor hoelang nog?).

Het overlijden van enkele kleppers als Humphrey Bogart en Christian Dior zadelde me op met de lastige en ijdele taak om hen af te lossen. Gelukkig verscheen in datzelfde jaar Guust Flater, de sympathieke antiheld van de strip ontsproten uit het brein van Franquin, in het weekblad “Robbedoes” en maalde Michel Vaillant, verzonnen door Jean Graton, zijn eerste rondjes op het mythische circuit van Le Mans in “Het 24ste Uur”!

Bovendien kwam “On the Road” uit van Jack Kerouac : als dat geen voorteken was?
Om de paar oliespatjes die ik achterliet op het wegdek goed te maken heb ik dus getracht een vleugje opwinding over deze pagina’s te spreiden, zodat het heerlijk is om bij te tanken in deze Zakgarage…

Vooruit, maak je riemen vast, contact, start!

WILFRIED

Geen opmerkingen: