Deze ruimte is ingericht en wordt beheerd door de site Garage de poche. Ze is bestemd voor internauten die zin hebben om hun collecties te showen of om fotogenieke modellen te onthullen op het web. Wil u graag, zoals Wilfried, uw juweeltjes te kijk zetten? Contacteer mij dan.

Wilfried, een Belgisch verzamelaar van Vlaamse bloede, toont ons een deel van zijn verzameling. U kan naar keuze switchen tussen de Nederlandse en de Franse versie. Het zwaartepunt ligt op klassieke wagens uit de jaren '50 en '60. De Karmann Ghia is zijn favoriet. Andere thema's zijn : Autosalon, Autosport, Automusea, enz... Sommige vierwielers zijn beeldig in alle maten!
© 2011-2019 WILFRIED All rights reserved.

FAQ

1.       V: Zijn de getoonde voorwerpen te koop? – A: In ieder geval niet bij mij. Als u preciseert wat u zoekt kan ik hooguit te goeder trouw naar elders doorverwijzen, zonder enige aansprakelijkheid.
2.       V: Is meer informatie over een onderwerp beschikbaar? – A: Dat komt u te weten als u een vraag stelt. Ik probeer dan naar best vermogen te helpen.
3.       V: In hoever is de verstrekte informatie betrouwbaar? – A: Deze blog geeft enkel mijn persoonlijke kennis, mening en belangstelling of die van de vermelde bronnen weer. Niemand moet die delen, ik voer daarover geen polemiek en distantieer me van ieder oneigenlijk gebruik dat daarvan wordt gemaakt.
4.       V: Onder welke voorwaarde mag uit deze blog iets worden overgenomen (via kopie, afdruk of anders)? – A: De gegevens in deze blog zijn strikt bestemd voor privé gebruik. Bij twijfel mij contacteren aub.
5.       V: Onder welke voorwaarde mag uit deze blog iets worden verspreid (op welke wijze en in welke vorm ook)? – A: Na uitdrukkelijke toestemming (behalve voor rechten van derden), mits vermelding van de bron en zonder winstoogmerk.
6.       V: Mag deze blog worden opgenomen in een link? – A: Dat hangt ervan af. Contacteer mij vooraf aub. Links op veiling- en advertentiesites zijn in ieder geval niet toegestaan (bv. eBay, Marktplaats, Speurders, Delcampe enz.).
7.       V: Kan een gastenboek bij deze blog worden getekend? – A: Neen. U kan wel een berichtje posten (ook anoniem) door te klikken op REAGEER NU of de webmaster van “Garage de poche” contacteren.
8.       V: Is er een forum verbonden aan deze blog? – A: Neen. Zie ook vorig antwoord.
9.       V: Er is een link verbroken in deze blog. Wat nu? – A: Als u dit aan mij of de webmaster meldt, zullen we zien of dit kan verholpen worden.
10.   V: Er zijn navigatieproblemen. Wat nu? – A: Zie vorig antwoord.